For klinikker 2018-03-05T15:07:16+00:00

Giv dine patienter råd til privat behandling

Med Sundhedskonto kan du tilbyde dine patienter et let tilgængeligt og fordelagtigt lån til privat behandling. Sundhedskonto afregnes direkte til klinikken/hospitalet og er uden risiko af nogen art.

Med Sundhedskonto kan flere vælge den behandling, de ønsker, og det bidrager positivt til jeres omsætning og patienttilfredsheden. Ved at overlade afbetaling til Sundhedskonto ved Resurs Bank undgås tab på kreditorer, idet Resurs Bank indsætter pengene på jeres konto, så snart behandlingen er udført.

Det er gratis for jer at være med i Sundhedskonto.

Så nemt er det

  1. Patienten finder klinikken/hospitalet under ”Find behandlingssted” og ansøger om et lån til privat behandling online eller pr. telefon. Forinden har patienten fået et prisoverslag på behandlingen.
  2. Både I og patienten modtager svar på ansøgningen indenfor 15 minutter, og I kan til enhver tid se status på låneansøgningen på et lukket website, kaldet Partnerweb.
  3. I printer lånedokumentet, så patienten kan underskrive det. Når lånedokumentet er underskrevet, kan behandlingen påbegyndes. Sundhedskonto ved Resurs Bank indestår for betaling af regningen.
  4.  I sender det underskrevne lånedokument med kopi af regningen til Sundhedskonto, og vi sørger så for, at lånebeløbet udbetales til jeres konto til dækning af patientens behandling, så snart behandlingen er udført.

Det er en nem måde at hjælpe patienter til privat behandling.

Flere fordele

Når du er tilmeldt Sundhedskonto-ordningen får din klinik/dit hospital sin egen side her på hjemmesiden, hvor alle kontaktinformationerne står. Her kan potentielle patienter nemt finde jer og ansøge om lån til privat behandling.

Sundhedskonto hører under Resurs Bank. Læs evt. mere på www.resursbank.dk